Hajóval a Lipari szigetek körül

apartman-candeloro

Privát kishajós kirándulás a Lipari szigetek körül, fürdés a hajóról a szigetet körülvevő csodás kék öblökben.

Mindig is szerettél volna egy hajóról beugrani a vízbe? Most megteheted!

Milazzo városából átmegyünk Vulcano szigetére ahonnan megkezdjük kishajós kirándulásinkat. A túra egy pihentető hajókázással kezdődik a part mentén, hogy megcsodálhassa Vulcano és Lipari látványát és a Tirrén-tenger tengerfenékét. Az első megállók  és fürdés az öblökben az indulás után pár perc múlva következnek be. A megállók során az utasok szabadon élvezhetik ezeket a szépségeket a fürdőzéshez, az úszáshoz és a sznorkelezéshez, fürdés a hajóról.

A hajókázás végén kikötünk Lipari szigetén. Lipari a legnagyobb a hét nővér közül. A kontraszt a tenger lélegzetelállító kékje, a két híres Pietra Lunga és Pietra Menalda szikla és a habkő fehér hegyei között. Esetleg vásárolni lehet a Corso Vittorio Emanuele kellemes sikátoraiban. A sziget festői történelmi központja, ahol az Akropolisz található, és amelyen láthatja a várat és a Szent Bertalan székesegyházat.

 

Indulási időpont: 7:15

A program időtartama: Egész napos kirándulás

Találkozóhely: Cefalu vagy Milazzo 

A program ára: Cefalu indulás: 160 euro/fő 

Milazzo indulás: 130 euro/fő 

Minimum létszám 4 fő

Az ár tartalmazza a részvételi díjon felül a kompjegyeket, a privát kishajó díját, a szigeteken kötelező adót, aperitivo a fedélzeten valamint Cefaluból való indulás esetén az űtiköltséget.