Villa Eden

Via Piane Nuove, Lascari

apartman-candeloro

 

Max fő: 18   Szoba: 9   Fürdő: 9

A kettő villa közelmúltban teljesen felújított, a harmadik 2021-ben készült el és csak közösen és külső szolgáltatásokkal együtt bérelhető.  Néhány percre találhatók Cefalù központjától, Gorgo Lungo strandja közelében.

Körülöttük nagy zöldterületek kellemes, csendes és pihentető légkört biztosítanak vendégeik számára és Ingyenes belső parkoló és 10 db kerékpár állrendelkezésre a vendégek számára.

A tágas, világos szobák minden kényelemmel felszereltek: független klímaberendezés, műholdas televízió.

Kint egy nagy kert nyugágyakkal, napernyőkkel és szabadtéri konyhával, grillezővel, két úszómedence  használható márciustól novemberig és kérésre télen is: egy felnőtt mt. 8×16-os, 2,40 méter mélységű (a környék legnagyobb saját medencéje) és egy gyermekmedence mt. 4×6, 0,70 méter mély (fűtött), mely pezsgőfürdővel felszerelt felnőttek által is használható.

A kisebb medencét csak minimum egyhetes felmondási idővel lehet fűteni, és érkezéskor heti 150 eurós extra hozzájárulást kell fizetni.

Az első két villában az első emeleten 2 hálószoba van, franciaággyal vagy egyszemélyes ággyal és 2 fürdőszoba, mindegyik további egyszemélyes kanapéval, összesen 11 ággyal és 4 fürdőszobával; a földszinten konyha-étkező-nappali fürdőszobával.

A földszinten található harmadik villa 3 különálló egységre van felosztva: konyha, hálószoba franciaággyal vagy egyszemélyes ággyal (ízlés szerint) és fürdőszoba zuhanyzóval, míg az első emeleten van egy negyedik egység konyhával, 2 hálószoba, és 2 fürdőszoba zuhanyzóval